Våravslutningsglädje

Posted on 21 juni, 2007 in Körsång

Livet smakar bra just nu. Jag har goda vänner som ringer och jag dem. Jag kan vara kreativ både på jobbet och hemma. Jag får tillfällen att både ge och få glädje. Jag ser till att lära mig något nytt varje dag och ger mig tid att reflektera över det.

Vi hade avslutning med arbetsplatskören idag. Det är den tredje terminen vi övar och över hälften av medlemmarna är kvar sedan starten, förutom de nya som har kommit till under den senaste tiden. Idag sjöng vi, så här passande inför den största sommarhögtiden midsommar, både Rosa på bal och Sommarsången (Och nu så vill jag sjunga, alltså Pippis sommarvisa), förutom Underbart är kort. Kan det bli mer svenskt än så? Vi skildes glada och upprymda över en frisk körrepetition och önskade varandra glad sommar.

Det blir traditionsenlig midsommar imorgon. För tredje året ska jag cykla och titta på Sya skidklubbs Midsommarsprint, det vill säga skidsprinttävling på riktig snö. I år har de även en kändisklass där vår käre landshövding Björn Eriksson har lovat att ställa upp. Efteråt blir det knytkalas kring midsommarstången och dansen. Ser även fram emot en härlig cykeltur fram och tillbaka på sammanlagt nio mil.

Avslutar dagen med att tvätta kläder, mattor och täcke. Ser filmen Infamous, den positivare versionen om Truman Capote, och i mitt tycke den bättre filmen än den som vann Oscar — och så är ju min favorit-Bond med som skurk, Daniel Craig.

comments: Closed