Utekväll i Norrköping samt Linköping

Posted on 1 december, 2006 in Dans, salsa, tango

Hemma igen efter en trevlig kväll på stan, eller rättare sagt, städerna: Började nämligen i Norrköping, på Palace, som hade gratis entré. Hamnade mitt i provning av Mary Kay-produkter (!) vilket slutade med att händerna blev babymjuka 🙂 — och åt sedan en underbart god tapastallrik till god service.

Det var trevligt i Norrköping men lite folk … så efter lite musiklyssning blev det fortsättning på Harrys i Linköping, där det var mer fart. Dansade bland annat till Paparizous hittar; hon som i senaste låten Gigolo rimmar ”interest” med ”impressed”, hmm, det kanske är okej om man bryter på grekiska? 😉 Musikmixningen var dock bättre i Norrköping. Tycker också det är synd att Harrys i Linköping har börjat med dansband i källaren på torsdagkvällarna. Det finns gott om dansbandsställen i trakten, så centrum kunde ha varit skonat.

Ikväll ser jag om Casino Royale, den ny bondfilmen. Den är bara så bra. Det är den första bondfilmen som jag har velat se igen. Visste du förresten att fransyskan Eva Green, Bonds kvinnliga motspelare — även kallad ”bondbrud” — har en svensk pappa som är tandläkare? Mamman är. förstås, från Frankrike. Efter filmen blir det högtidsstund framför radion: P3 Live sänder Scissor Sisters.

comments: Closed