Trettio kilometer i Lidingö = Härligt!

Posted on 23 september, 2006 in Löpning

Lidingöloppet dominerade min lördag! Åkte iväg klockan halvnio i morse med tåget och sedan har det flutit på i ett svep: hann precis att hämta nummerlappen, byta om och lämna in värdesaker och väskan innan jag joggade till startplatsen när det var femton minuter kvar.

Njöt helt och fullt av rundan, av fint väder och härlig natur, nästan hela vägen; det är ju så att Lidingöloppet börjar de sista fem kilometrarna … då, efter sista vätskedepån, började det ta emot i benen och göra ont. Så det blev till att kämpa sista biten, men målgång med en liten uppryckning i löpstegen på slutrakan blev det till slut. Mina medlöpare (så!) var något tystlåtna men jag kunde ju inte låta blir att berömma och peppa folk som sprang med god stil, rolig utstyrsel eller konstig text på tröjan. Det var såväl skåningar som östgötar som jag stötte på ute i spåret.

Sedan hann jag precis med det planerade tåget hem, med två minuters marginal … Fick springa (!) mellan t-bana och centralstation .. Nu är det snabb återhämtning som gäller till supersöndagen imorgon 🙂 Ska tänja musklerna en gång till och ta ett varmt fotbad, mmm. Rundar av dagen med att följa Sing-a-long på dumburken. Tyvärr är programledaren något lättviktig i sin roll som musikalisk guide.

comments: Closed