Svenska flaggans dag

Posted on 6 juni, 2007 in Cykling, Körsång

Det har varit en härligt fullmatad dag idag och jag har njutit av allt. Var flitigt i elden redan i morse, då jag begav mig på cykeltur runt Roxen, som en sista genomkörare inför Halvvättern på söndag. Det var kul att se alla cykelkollegor som det fina vädret hade lockat ut på vägarna. Vi hälsade och log när vi sågs.

På eftermiddagen sjöng vi traditionsenligt med kören vid nationaldagsfirandet och solen fortsatte att lysa och värma. ”Flamma stolt …” med flera stycken ekade ut över nejden och publiken applåderade. Eftersom det var det sista stora giget för terminen så gick vi ett gäng — ja, och några ur damkören slank med också — ned på stan och avslutade med en öl på stortorget.

Fyllde i och skrev under avtalet för hyran av sommarens segelbåt. Det kommer att bli både spännande och kul, eftersom det är sånggruppen som ska ut på seglats och samtidigt är inbjuden till Bohus-Björkö i juli.

Kvällens hemlagade mat blev ugnskokt pestolax med spenattagliatelle och ugnsrostad paprika med vitlök, olivolja, vitlök och citron. Brorsan ringde och rapporterade från senaste golfrundan. På radion spelar Sverige mot Island i vm-kvalsfotbollen. Nu en kopp te och njuta av sommarkvällen på balkongen.

comments: Closed