Sommarplaner

Posted on 23 maj, 2007 in Sånggrupp

Det har varit en produktiv dag på jobbet: har läst rapporter och rättat uppgifter samt gjort en tenta. Det blev mycket avbockat på att göra-listan.

Väl hemma var jag vrålhungrig. Då blir det ”snabbmat”, det vill säga, medan pastan kokar upp så rör jag ihop créme fraiche, vitlök, wasabi, riven gurka, gravad lax, paprika, salt och peppar och äter efter kvart med grönsallad till och avocado till efterrätt. Och med ett glas rödvin, för det är ju lillelördag 😉

Annars är dagens två glada nyheter följande: dels har några av mina vänner som sjunger i en damkvartett tackat ja till ett samarbete med min sånggrupp i sommar, då vi ska stå för musiken på en kollegas bröllop (så det blir till att öva blandad repertoar i juni) och dels ringde min internetleverantör och bokstavligen skänkte bort en ny mobil och ett nytt abonnemang (!) — och just som jag funderade på vad jag skulle göra med min två år gamla mobil.

Sitter och väljer segelbåt att hyra till i sommar. Har lyckats få med mig sånggruppen på äventyret, som samtidigt blir en gemsamhetsskapande aktivitet.

comments: Closed