Radionostalgi

Posted on 9 mars, 2007 in Hälsa, Musik, skivor, konserter, jazz, opera

I morse var det många plusgrader och blå himmel, vilket gav en härlig vårkänsla i hela kroppen. Nu är jag dock helt matt, efter gympan idag, men så var det också två veckor sedan sist. Jag har nämligen haft en muskelbristning i vaden och har bara kunnat styrketräna. Som tur är det fredag och jag kan avsluta på jobbet i lugnt tempo. (Hmm, där har vi kanske anledningen till varför måndagar är så tuffa?)

Lyssnar på Kalas på P4 ikväll, som är ovanligt bra — med musik både av Hemliga byrån (nostalgi) och Anita Ward med Ring my bell (1979, ännu mer nostalgi) — och He’s on the phone med St. Etienne (uj).

Annars fortsätter radion med uppladdning inför melodifestivalen. Marie Lindberg är en riktig ”dark horse” och jag tror hon kan vinna den svenska finalen, medan Tommy Nilsson kommer sist 🙂 Ska sedan fortsätta lyssna på den göteborgske östgöten på Karlavagnen Marcus Birro i radion, med temat Hälsotrenden. Visst är det så: Alltför många väger för mycket, och mår inte bra på grund av det. Visst är paradoxerna i området många: Tänk bara att ta bilen till gymmet och sedan sitta på en fastspikad cykel i en timme.

Oj, titta: Här ligger det lite tryffel över sedan i tisdags, mmm, bäst att äta upp den då — tillsamman smed den här nybryggda koppen med rooibos lingon-blåbärste 😉 Kvällens lektyr i läshörnan: exjobbsrapport om CORBA jämfört med DCOM — från 1998 …

comments: Closed