Nytt tvättställ och självisk kväll

Posted on 25 januari, 2007 in Gympa, Musik, skivor, konserter, jazz, opera

Tro’t om du vill, men just nu dricker jag Livslust med Drömmar (grönt te med hembakt kaka till). Det speglar faktiskt mitt tillstånd just nu. Jag mår väldigt bra!

Njuter av hemmakvällen efter en lång men angenäm dag idag, eftersom jag fick mycket gjort på jobbet. Vad skönt det är att bocka av saker på att göra-listan!

Jag fick besök hemma tidigt på morgonen av rörmokaren, som bytte tvättstället på toaletten. Det gamla hade fått en spricka. Ikväll tvättar jag mig alltså extra länge, bara för att njuta av det nya porslinet 🙂

Hör på radion just nu: Lily Allen och LDN! Den har jag ju som rygglåt på gympapasset just nu, som sedan följs av en cover på Ultravox 1980-talshit Dancing with tears in my eyes, en riktigt bra låt att hoppa till — och allt avslutas med en riktig rökare: Kim Wildes återkomst i Perfect girl.

Såg att Nature Neuroscience hade en artikel den 22 januari där forskarna hade hittat en metod att med hjärnröntgen se när en människa är självisk eller när hon är altruistisk. Intressant.

comments: Closed