Nystart för sånggruppen

Posted on 5 februari, 2007 in Sånggrupp

Det har varit en lång och härlig måndag. Den började dock som måndagar brukar börja: Jag fick som vanligt vända när jag hade kommit halvvägs över innergården, eftersom jag hade kommit på att jag hade glömt något 🙂 Idag var det ena handsken (så!) — det är ju ändå vinter, så tänk på på yttre extremiteterna, duh.
Vi fick en ny laddning snö idag i Linköping, vilket är härligt. Har du förresten tänkt på hur avslöjande snön är: Först är den slät och orörd och sedan har någon gått eller cyklat på den; en bra yta att öva intellektet på, för oss amatör-CSI:are 🙂

Det trevligaste idag var att vi hade det första ordinarie repet för våren med sånggruppen, vilket kändes skönt. Därmed är ett av målen med våren uppfyllda: att börja repetera regelbundet. Vi har ett gig på en bal om några veckor, så vi bestämde repertoaren efter vad vi visste det kommer att vara för publik — och övade sedan på sångerna. Vi har dessutom fått en ny röst i gruppen, som ersättare för vår avtackade och duktige, energiske baryton, så det blir lite att börja från början med stamrepertoaren.

comments: Closed