Nördhumor

Posted on 10 januari, 2009 in Bodypump

Det känns som att vår presentation av det nya bodypumpprogrammet idag fick ett helt positivt mottagande. Det var många som var trötta men framför allt glada och lyckliga efter passet och även kom fram och kommenterade. Jag och en kollega firade att det var vårt femtonde program någonsin.

Ikväll blir det ett par filmer av en av favoritregissörerna, nämligen Kevin Smith — vars filmer tilldrar sig i ett eget universum, en vardag likt vår egen men med skruvade karaktärer, och ofta med samma skådisar i alla filmer.

Han är aktuell med en ny film, som faktiskt är på biograferna nu (”Zack and Miri …”). Av de i betyg spridda recensionerna att döma så har inte alla förstått humorn i manuskriptet … Jag skrattar redan enochenhalvminut in i filmen.

Man kunde se Kevin Smith som skådespelare själv för något år sedan, i Die Hard 4.0 som vhf-nörden och star wars-dyrkaren (vilket han är i verkliga livet också) som bodde hemma hos sin mor.

Kevin Smiths universum har sin kommersiella startplats på jayandsilentbob.com (jag är inte på något sätt involverad i handel med denna webbplats).

comments: Closed