Från Simhallen till Wimbledon via bergen i Frankrike

Posted on 5 juli, 2009 in Simning, Tour de France

Regnet smattrar mot balkongfönstret och jag kan sammanfatta söndagen med att den har varit sportfylld. Började med att själv simma kortintervaller i Simhallen, så nu är bröstmuskler och armar skönt ömma.

Sedan var det ju den andra etappen på Tour de France idag, där Finland fick sin första ledare någonsin i form av Jussi Veikkanen, som får bära den rödprickiga bergatröjan imorgon. Detta fixade han genom att spurta hem poäng i bergen och samtidigt räcka ut tungan åt sig själv, en gimmick han har 🙂

Slutligen var det ju final i Wimbledontennisen och den blev både fantastisk och historisk. Jag följde matchen mellan Federer och Roddick på sportradion och retade mig bara på att de titt som tätt skulle inflika resultat från Superettan när det var som mest spännande i London.

Avslutar kvällen med att se matlagning när den är som bäst: med rörliga bilder och med Gordon Ramsay, hans raka puckar och inspirerande och lättlagade recept. Följer säsong 4 av The F Word, serien där han förresten är som snällast.

comments: Closed