Fitnesskor för herrar & återuppväckt Casioräknare

Posted on 30 augusti, 2006 in Övrigt, Träning

Var och handlade gympaskor idag, eller ”fitnesskor” som det numera heter. Affären hade hela två olika modeller för herrar och ett oräkenligt antal modeller för damer att välja bland. Av de två modellerna för herrarna fanns endast den ena modellen i min storlek. Jag hade i och för sig femtio procents rabatt på skorna, så jag får vara nöjd med inköpet, trots att modellen inte var helt i min smak. Skorna satt i alla fall bra och det är ju det viktigaste. Nya skor doftar dessutom gott. Dagens i-landsproblem: Fram för fler ”fitnesskor” och modeller för herrar! 🙂

Lyckades återstarta min gamla räknare från gymnasiet, Casio FX-602P. Det krävdes två (!) batterier (displayen kräver det mesta av dem) och sedan lite lim till höljet som hade lossnat. Denna räknare sägs vara den bästa räknaren Casio utvecklade, innan de bestämde sig för enklare varianter istället. Hade mycket nytta av Casion som spelledare i D&D, för att skapa karaktärer på studs och generera snabba stridsresultat. Den var lyxig att programmera jämfört med Texas TI-57:an som jag hade på högstadiet. Nostalgi.

Avslutar kvällen, då jag även har tvättat, med att lyssna på Kalejdoskop i P2. Basarna i Sovjetunionens statliga akademiska ryska kör hade mig fast i ett järngrepp.

comments: Closed