En välarrangerad Halvvättern

Posted on 10 juni, 2007 in Cykling

Fem timmar efter målgång i Halvvättern börjar kroppen och knoppen kännas normala igen. Loppet gick förvånansvärt bra och jag fick till och med medalj för att ha cyklat de 150 km under 5 timmar. Bitvis var det en behaglig resa med pulsen på 70 % av max, ett bra tempo för att samtala med cykelkollegor längs banan. Där var många trevliga typer — och duktiga cykeltjejer.

Dryck och ”mat” var välplanerade för min egen del eftersom fickorna och flaskorna var i praktiken tomma i mål. Det är bra att veta inför nästa lopp, den dubbla distansen på fredag. ”Liquid”- grejorna ger jag dock inte mycket för: kladdiga och dyra. Då tar jag hellre några saltgurkor, bananer och bullar i depån.

Framförallt var Halvvättern ett välarrangerat lopp av cykelfestexperterna i Motala. Vädret var dessutom kalasbra, så nu har jag ”cykelbränna” på armarna, där jag hade glömt smörja in mig, med vitt där pulsklockan har suttit — benen är snyggare, om man nu vill titta närmare, nåja 🙂

Gör och njuter av en smoothie på youghurt, mjölk, blåbär, hallon, proteinpulver och färsk basilika och ser om Monty Pythons Meningen livet, som avslutning på en händelserik helg.

comments: Closed