Drömmar om järnvägsresa, Bond och kontra-f

Posted on 18 november, 2006 in Musik, skivor, konserter, jazz, opera

Oj, vad jag var låg i morse! Alltså tonmässigt 🙂 Kom ner till kontra-F, vilket jag aldrig tidigare har kunnat ta. Dokumenterade läget och spelade in ”oljudet” 🙂 Vi hade ett väldigt kul partaj på jobbet igår, nämligen. Borstar av smokingen och lackskorna och minns karaokeröjet med ett leende på läpparna.

Annars är det en lugn lördag, som vanligt. Hade tänkt att åka till Karlstad idag men inser att en fest per helg räcker.

Lyssnar på Let the music play på P4. Underbar och uppiggande discomusik, för att få fart på hemmapysslet, följt av Wermelin. Läser sedan en broschyr om transsibiriska järnvägen och drömmer om en tågresa ända bort till Shanghai. Nio dygn ska det visst ta dit — transsibiriska är annars på sju — om man inte tar ett stopp på vägen, vid till exempel Bajkalsjön.

Ser på bästa musikvideon just nu: gruppen OK GO med Here It Goes Again, etthundraen sätt att använda ett löpband på. Läser sedan vilka fina recensioner Daniel Craig har fått som den nye Bond. Ja, han jämförs till och med med Sean Connery och kan verkligen skådespela! ”Den bästa bondfilmen sedan Golden eye.” Det verkar som om det enda negativa är att filmen är 2,5 timme lång och att Q saknas — och därmed de många specialgrejorna … Ser fram emot sverigepremiären nästa vecka. Ett tips jag har fått är dessutom att man ska sitta kvar ända till slutet av eftertexterna … (men det brukar jag göra i alla fall)

comments: Closed