Avtal om motion

Posted on 8 september, 2006 in Övrigt

Jag är medelattraktiv! Det har jag nu fått bekräftat svart-på-vitt och skrivit under på. Ja, alltså, tiderna som jag håller gympapass på — det är de som är medelattraktiva 🙂 typ. Helger. (Vill man vara högattraktiv så är det vardagkvällar som gäller.) Jag är dock glad ändå, och mina deltagare med.

Skrev under ett nytt instruktörsavtal idag. Det var den mest digra bunt med papper som jag har signerat. Avtalstexten inkluderade bland annat koden till både låset på stereoanläggningens och dörren till instruktörsrummet (så!). Innebär detta nu att om jag glömmer koden så har jag brutit mot avtalet och måste avskedas? Höh.

Jag har klagat mycket på bussarna den här veckan, men fredagens hemresa var en njutning, med bra flyt och fungerande bussar. (Sedan var det bara en ung tjej på bussen som envisades med att förvara sin handväska på sätet bredvid och, ja, bussen var fullpackad.) Chaufförerna är ju alltid trevliga att ha och göra med; synd bara att de inte alltid får bussar som är hela och fungerar.

Vad jag lyssnar på för musik ikväll? Toda Benina Baiana med Gilberto Gil, från skivan Latin Fever — och så Miriam Makeba på P3. Till ”nattamat” lagar jag lever anglais. (Jo, det blev sent.)

comments: Closed